Zonnepanelen zonder eigen investering

Kiezen tussen vakantie, verbouwen, een nieuwe tv of zonnepanelen? Dat hoeft gelukkig niet meer. Je kunt gebruik maken van ons slimme betaalplan.

  • Jij hebt geen spaargeld nodig.
  • Jouw woning wordt direct meer waard.
  • Slimmer dan huren!
panelen

Hoe werkt het?

Zonnepanelen zijn niet meer alleen voor de huishoudens met een dikke portemonnee. Wij willen zonnepanelen toegankelijk maken voor iedereen. Daarom nemen we de grootste drempel weg; de financiële investering. Dit unieke financieringsconcept noemen we: zonnepanelen zonder eigen investering. Maar hoe werkt dat? Dat leggen we graag even uit.

In aanmerking komen

Als je in aanmerking komt voor het betaalplan, installeren we bij jou de zonnepanelen. Omdat je vanaf nu zelf elektriciteit opwekt, vervallen de stroomkosten bij de energieleverancier. Dat is gemiddeld zo’n €748,- per jaar.

Met de besparing afbetalen

Omdat dat geld nu niet meer naar je energieleverancier gaat, kun je daar de zonnepanelen mee afbetalen.

Profiteren

Na een aantal jaar heb je de zonnepanelen volledig afbetaald. Je wekt dan gratis stroom op. Dat is een flinke besparing. En dat zonder een eigen investering vooraf en zonder extra maandelijkse kosten. Je kunt dan nog tientallen jaren kosteloos van jouw zonnepanelen genieten. Dat is nog eens profiteren!